“ll Congreso Técnico Nacional de Protección contra Incendios” 28 al 30 setembre 2023

Benvolgut/da soci/a,

Es un plaer per a GRIMEC, com a convocant, convidar-vos al “ll Congreso Técnico Nacional de Protección contra Incendios”, que es durà a terme del 28 al 30 de setembre en el Palacio de Convenciones Madrid Destino, ubicat a la Casa de Campo.

El ll congres tècnic representa una ocasió excepcional per al intercanvi de coneixements i bones pràctiques en aquest camp, enriquint el nostre enfocament cap a la seguretat i protecció contra incendis. Comptarem amb la participació de destacats experts i professionals que compartiran les seves experiències i descobriments en la matèria. Així mateix, hi haurà exposicions i estands on les principals empreses del sector presentaran les seves últimes tecnologies i serveis.
A tots els associats de GRIMEC, com a mostra d’agraïment per la seva presència i participació, ens complau convidar-vos a un sopar especial que se celebrarà el dijous 28 de setembre. Addicionalment assumirem les despeses de la nit d´hotel tant per un soci com per al seu acompanyant, en cas que desitgeu fer ús d’aquesta cortesia.

Per assegurar la vostra assistència, us sol·licitem que realitzeu la vostra inscripció en la pàgina web del congrés: www.congresopci.com. A mes us demanem que ens indiqueu el nom del associat i el seu acompanyant al correu grimec@grimec.com , per poder coordinar la seva estada i altres detalls relacionats amb la participació. En cas de requerir nits addicionals, que aniran al vostre càrrec, agrairem que ens el comuniqueu amb antelació per a realitzar les reserves pertinents.
Destacant la rellevància de l’esdeveniment, ens complau informar-vos que la seva Majestat el Rei d’Espanya Felip Vl ha assumit la Presidència d’honor del ll Congreso Técnico Nacional de Protección Contra Incendios, posició oferta pels convocants en reconeixement al seu suport i compromís amb la seguretat i protecció. A mes si la seva atapeïda agenda o permet, SM Felip Vl, estarà encantat d’assistir a l’acte d’inauguració, com ens ha fet saber.

Et convidem a unir-te a aquest esdeveniment de transcendental importància per al Sector de la protecció contra Incendis.

Esperem comptar amb la teva participació!.

Atentament
La Junta Directiva